Velg en side
Grafisk Design
RGB Design utfører det aller meste innen grafisk design. Grafisk design er vår lidenskap, og vi gjør vårt ytterste for at kunden skal treffe sine målgrupper med sitt budskap. Kvalitet og service er svært viktig for oss. Våre kunder skal bli tatt godt vare på, og vi skal være lydhør for deres ønsker. Vi produserer selvfølgelig til både trykte og digitale medier. Nettsider lages med WordPress.
Nettsider
Vi produserer nettsider basert på WordPress. Dette er et unikt verktøy som gir deg som eier av nettstedet mulighet til å administrere ditt nettsted helt på egenhånd. Du kan legge til artikler, bilder etc, og du kan endre på alt annet innhold. Dermed kan du hele tiden holde nettsiden oppdatert. I tillegg til å designe, kan vi hjelpe deg med å registrere ditt domene, søkeoptimalisere netttedet, samt bestille plass på web-hotell.
Digitaltrykk
Kvaliteten på digitaltrykk er i dag svært høy og har få begrensninger. Denne trykkmetoden passer perfekt til produkter der man kjører et førsteopplag, for senere å kunne endre på innhold og trykke flere, i motsetning til offsettrykk. Vår digitale maskin tar de fleste papirtyper og formater. Vi har alltid et stort utvalg av papir på lager, og vi har en mengde papirprøver for bestilling. Maskinen trykker opp til 300 gram papir, noe som er perfekt for f.eks. visittkort.